Vastuuvapauslauseke

Pyrimme blogin toiminnassa riippumattomuuteen ja kaikki tässä blogissa esiintyvät asiat edustavat meidän henkilökohtaisia mielipiteitämme. Siksi haluan olla mahdollisimman avoin kaikenlaiseen yhteistyöhön/mainontaan liittyen. Tällä sivulla olen avannut tarkemmin affiliate-yhteistyötä sekä sijoittamista käsittelevien kirjoitusten vastuunrajoitusta.

Affiliate-toiminta

Teemme affiliate-yhteistyötä joidenkin tässä blogissa mainittujen yritysten kanssa. Se tarkoittaa sitä, että blogin sivuilla ja artikkeleissa on teksti - ja kuvalinkkejä. Tällöin saamme pienen komission siitä, kun joku ostaa tuotteen tai rekisteröityy palvelun asiakkaaksi kyseisen linkin kautta. Tuotteen ostaminen tai palveluun rekisteröityminen tällaisen affiliate-linkin kautta ei missään tilanteessa kustanna sinulle mitään ylimääräistä. 

Affiliate-linkeistä on myös erikseen maininta aina jokaisen artikkelin yhteydessä, johon affiliate-linkkejä tulen laittamaan.

Emme suosittele tässä blogissa mitään tuotetta/palvelua ainoastaan tuon pienen komission takia. Suosittelemme vain sellaisia tuotteita/palveluita, joista meille on positiivisia kokemuksia ja joiden koemme hyödyttävän myös meitä. Jokainen lukija tekee kuitenkin kaikki ostopäätökset itse ja on vastuussa ostopäätöksistään. Toivomme, ettet koskaan käyttäisi aikaa tai rahaa sellaiseen tuotteeseen/palveluun, jonka et koe hyödyttävän sinua tai auttavan sinua saavuttamaan tavoitteitasi.

Jos sinulla on jotain kysyttävää affiliate-toimintaani liittyen, niin vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin.