Unelmien elämä

”Do or do not… there is no try” |Yoda

17949831_10211559025909445_410714287_o.jpg

Karoliina tässä moi!

Unelmien Elämä tarkoittaa minulle elämää, johon on mukava herätä joka ikinen aamu. Se tarkoittaa jokaisen hetken arvostamista, jatkuvaa uuden oppimista sekä rohkeutta ja päättäväisyyttä heittäytyä mukaan matkalle tutkimaan ja toteuttamaan omia unelmia.

Kirjoittaminen auttaa minua jäsentelemään ajatuksiani ja toivon, että kirjoituksistani on hyötyä myös sinulle matkallasi kohti omia unelmiasi.

Elämääni voit seurata Instagramissa, tavataan siis siellä!

"Never tell me the odds" | Han Solo 

 

jyri_satamassa_2.jpg

Hei, olen Jyri.

Unelmat merkitsevät meille jokaiselle eri asioita. Joillekin ne ovat suuria ja toisille ne voivat olla pieniä asioita. Minulle Unelmien Elämä tarkoittaa uusien asioiden oppimista ja kokemista. Olen itse viimeisten vuosien aikana alkanut ensin tiedostaa ja sen jälkeen aktiivisesti tavoitella unelmiani. Unelmia tavoitellessani olen kohdannut jos jonkinmoisia haasteita ja esteitä. Toistaiseksi kaikista on päästy yli ja nyt haluan jakaa tämän blogin kautta niitä työkaluja, joita olen itse käyttänyt unelmia tavoitellessani.

Minua voit seurata Instagramissa. Toivottavasti nähdään siellä! Teen blogistammemyös spin-off -sarjaa YouTubeen, joten sieltä löydät lisämateriaalia näistä samoista aihepiireistä.