Kirjat

Tälle sivulle päivitämme sellaiset kirjat, jotka ovat tehneet meihin vaikutuksen ja joita haluamme suositella sinullekin.

 
 
 Kuva: Adlibris.com

Titaanien työkalut - tim ferris

Bestseller-kirjailija ja yhden maailman tunnetuimman podcastin isäntä Tim Ferris on koonnut tähän opukseen maailman menestyneimpien ihmisten oppeja ja ajatuksia. Kirja on jaettu kolmeen osioon, jotka ovat terveys, talous ja elämänviisaus, ja näissä osioissa menestyjät eli titaanit jakavat ajatuksiaan kyseisistä aiheista. Jos siis haluat ottaa oppia maailman menestyksekkäimmiltä ihmisiltä ja tehdä elämästäsi entistä parempaa, tämä kirja on sinulle.

 
 Kuva: Adlibris.com

Unelmahommissa - satu rämö & hanne valtari

Tämä kirja on sinulle, jos mietit kuinka voisit tehdä intohimostasi työn itsellesi ja tienata sillä elantosi. Kirjoittajat ovat kaksi luovan alan yrittäjää, Hanne Valtari ja Satu Rämö. He ovat molemmat työllistäneet itsensä tehden niitä asioita, joista nauttivat ja kertovat tässä kirjassa omasta yrittäjämatkastaan ja miten ovat onnistuneet yhdistämään työn ja intohimon. Kirjan lukujen lopusta löytyy tehtäväsivut, joiden avustamana pystyt suunnittelemaan omaa unelmahommaasi ja kuinka päästä siinä alkuun.

 
 Kuva:Adlibris.com

aki hintsa - Voittamisen anatomia - oskari saari

Aki Hintsa on auttanut opeillaan lukuisia yritysjohtajia, formulakuljettajia sekä muita huippu-urheilijoita selkiyttämään oman elämänsä perusarvot ja muodostamaan rutiinit, joiden avulla menestyä entistä paremmin. Akin opit ovat meidän kaikkien ulottuvilla ja niiden avulla elämästä on mahdollista rakentaa tasapainoinen ja merkityksellinen kokonaisuus.

 
 Kuva: Adlibris.com

PARAS - erik bertrand larssen

Jos haluat saada itsestäsi irti parhaan potentiaalisi, löydät takuulla tästä kirjasta inspiraatiota ja ohjeita sen saavuttamiseen. Larssen on mentaalivalmentaja, joka auttaa muun muassa huippu-urheilijoita saavuttamaan tavoitteensa hyvin yksinkertaisilla menetelmillään, jotka ovat myös meidän tavallisten ihmisten ulottuvilla.

 
 Kuva:Adlibris.com

Mindset - menestymisen psykologia - carol dweck

Kirja käsittelee ihmisen jatkuvaa oppimista ja sitä, miten jokainen meistä voi oppia mitä tahansa. Kirjassa opetetaan hyvin, miksi meidän kannattaisi keskittyä enemmän jatkuvaan oppimiseen määränpään, kuten esimerkiksi palkkion tavoittelemisen, sijaan.

 

*Kuvat: Adlibris.com