Kokemukset Unleash the Power Within 2017 seminaarista

Viime kirjoituksessa kerroimme, minkälaisia odotuksia meillä oli Lontoossa järjestetystä UPW-seminaarista ja nyt pureudutaan siihen, vastasiko tapahtuma niihin.

Onko meissä mikään muuttunut? Vai oliko kaikki vain rahan hukkaa?

Lähdimme Lontooseen tapahtuman alkua edeltävänä päivänä matkalaukut lastattuina proteiinipatukoilla, kuivatuilla hedelmillä ynnä muulla helposti mukana kuljetettavalla syötävällä. Olimme kuulleet, että päivät tulevat olemaan todella pitkiä, eikä varsinaisia taukoja juurikaan ole, minkä takia omia eväitä kannattaa pitää mukana reilusti.

Saavuimme perille Heathrown kentälle juuri pahimpaan ruuhka-aikaa ja matka hotellille kesti 2,5 tuntia. Olimme varanneet kyydin Finnair Rideawaysin kautta (suosittelemme!) eikä ruuhka haitannut meitä ollenkaan, sillä ajomatkan aikana ehdimme ihastella kaikki Lontoon keskustan päänähtävyydet auton ikkunasta.

Illalla ehdimme vielä käydä ostamassa hieman lisää eväitä sekä vettä seuraavaa päivää varten. Vesi oli eväiden lisäksi tärkeä juttu koko tapahtuman ajan, sillä hyppiessä ja tanssiessa tuli nopeasti kuuma ja jano. Lisäksi pitkät päivät käyvät helposti väsyttämään, jos ei juo riittävästi. Kannattaa siis varata vähintään kaksi litraa vettä per päivä.

 
 Kaksi jännittynyttä odottaa ensimmäistä iltaa

Kaksi jännittynyttä odottaa ensimmäistä iltaa

 

Päivä 1 – Firewalk, peloista voimaksi / Lavalla Tony Robbins

Ensimmäinen aamu hotellilla alkoi jännittävissä tunnelmissa, koska tiesimme, että illalla meitä odottaa käveleminen tulisilla hiilillä. Yritimme jännityksestä huolimatta tankata kunnolla aamupalaa, koska tiesimme, ettei ensimmäisen päivän aikana ollut tiedossa yhtäkään taukoa.

Ensimmäinen päivä alkoi kello 12 päivällä ja loppui puoliltaöin. Kun olimme saaneet paikat seminaaripaikalla, rupesi meille vasta siinä vaiheessa valkenemaan, kuinka isosta tapahtumasta on kysymys. Meidän lisäksi paikalla oli noin 10 000 ihmistä ympäri maailmaa, kaukaisimmat olivat tulleet Brasiliasta ja Japanista asti.

Päivä lähti rytinällä käyntiin, kun Tony Robbins otti lavan haltuun ja sai koko kymmentuhatpäisen yleisön rokkaamaan heti alusta lähtien. Meiltä suomalaisilta otettiin välittömästi luulot pois, kun alkuun halattiin 10 tuntematonta ihmistä, heitettiin yläfemmoja ja kerrottiin tuntemattomille, mitä elämässämme haluamme. Ensimmäisen tunnin aikana meiltä molemmilta olikin karissut kaikki suojamuurit ympäriltä ja pääsimme toden teolla mukaan seminaariin.

Koko neljän päivän ajan yleisö pidettiin vireänä ja vastaanottavaisena taidokkaalla osallistamisella sekä liikettä apuna käyttäen. Puheiden ja tehtävien välissä oli varmaankin keskimäärin puolen tunnin välein tauko, jolloin yleisö saatiin vähäksi aikaa tanssimaan ja juhlimaan villisti kovaa soivan, menevän musiikin tahtiin. Voi mitä ilon ja riemun määrää! Jos haluat, pääset kurkkaamaan soittolistaa tästä

Päivän teemana oli peloista vapautuminen ja pelkojen muuttaminen pysäyttämättömäksi voimaksi. Opimme muuttamaan tunne-, mielen- sekä fyysistä tilaamme välittömästi voimakkaammaksi. Päivän huikea lopetus oli se, kun kaikki halukkaat pääsivät konkreettisesti vapautumaan peloistaan kävelemällä läpi tulisten hiilien. Kokemus oli todella mahtava, me kumpikin ylitimme itsemme heti ekana iltana!

 

Päivä 2 – Unelmat todeksi / Lavalla Joseph McClendon

Toisena päivänä lavan otti haltuun Joseph McClendon, jonka energia oli jopa vielä ihailtavampaa kuin Tonyn. Pidimme molemmat todella paljon Josephin tyylistä esiintyä ja päivän aikana sai kyllä nauraa lukemattomia kertoja.

Päivän aikana opimme, kuinka ihminen pystyy laittamaan itsensä jatkuvasti siihen tilaan, jossa on mahdollista saavuttaa mitä tahansa. Tämä oli todella silmiä avaavaa ja konkreettisten harjoitusten kautta tilan tunsi omassa kropassaan heti. Yksi reissun tärkeimpiä oivalluksia.

Toisena päivänä jokainen pääsi myös käsittelemään, mitä todella haluaa elämän jokaisella osa-alueella saavuttaa ja kuinka tuo kaikki on mahdollista toteuttaa. Työkirjoihin tuli raapustettua muistiinpanoja antaumuksella ja tehtävät olivat todella oivalluttavia.

 

Päivä 3 – Muutos / Lavalla Tony Robbins

Tämä päivä oli kaikista rankin – ei pelkästään sen keston takia (n. 16h), vaan myös lähes viisi tuntia kestäneen yhtäjaksoisen harjoituksen. Päivän aikana pureuduttiin omaa unelmaelämää rajoittaviin uskomuksiin ja muutettiin niitä sellaisiksi, jotka vievät lähemmäksi omia tavoitteita. ”En pysty siihen” –ajatukset muuttuivat tämän päivän aikana aika tehokkaasti ”Jes! Kyllä minä pystyn!” –ajattelutapaan.

 
 Pientä aamuruuhkaa ExCelissä

Pientä aamuruuhkaa ExCelissä

 

Päivä 4 – Terveys / Lavalla Joseph McClendon

Viimeisen päivän teemana oli terve ja elinvoimainen keho ja mieli. Päivän aikana meille oli puhumassa ravinnosta ja energisestä kehosta ja mielestä Josephin lisäksi monia mielenkiintoisia esiintyjiä, kuten Bulletproof-kahvin kehitellyt terveysguru Dave Asprey (Tästä ihmekahvista kirjoitamme oman juttunsa, kunhan olemme ensin vähän aikaa testailleet sen toimivuutta).

Tämän päivän teema iski meihin molempiin kyllä kovaa, sillä olemme aiemminkin olleet kiinnostuneita ruokavalion ja energisemmän elämän yhteydestä, mutta konkreettiset ohjeet muutokseen ja vahva innostus ovat puuttuneet. Nyt aloitimmekin välittömästi 10 päivän haasteen, johon saimme ohjeet viimeisenä päivänä sekä seminaarin tehtäväkirjassa.

 

Mitä jäi käteen?

Kokonaisuutena seminaari oli mahtava kokemus, jossa pääsi menemään todella syvälle omaan mieleen erilaisten harjoitusten kautta. Suurimpina välittöminä muutoksina meille molemmille jäi ymmärrys ja työkalut siitä, kuinka omaa olotilaa ja mielialaa pystyy muuttamaan silmänräpäyksessä.

Toinen iso muutos, joka tapahtui välittömästi neljännen päivän jälkeen, oli muutos omassa ravinnossa. Ruokavaliota on nyt toteutettu lähes viikko ja energiatasot ovat täysin erilaiset kuin aiemmin, tuntuu siis todella hyvältä. Jatkossa tulemme varmasti kirjoittamaan enemmän myös tähän liittyviä postauksia, koska innostus ravintoa kohtaan on ainakin tällä hetkellä kova.

 
 Hyvän musiikin ja innostuneiden ihmisten kanssa kelpasi bailata

Hyvän musiikin ja innostuneiden ihmisten kanssa kelpasi bailata

 

Neljään päivään mahtui niin paljon huikeita kokemuksia, oivalluksia ja tietoa, ettei suurinta osaa pysty mitenkään käsittelemään tällaisessa blogitekstissä. Toisaalta, emme edes haluaisi paljastaa kaikkea, koska parasta on kokea tapahtuma itse avoimin mielin, vailla liikoja ennakkokäsityksiä ja –odotuksia.

 

Rahan hukkaa vai sen arvoista?

Haluatko kehittää itseäsi? Oletko valmis ylittämään itsesi ja olemaan neljän päivän ajan ainakin aika ajoin epämukavuusalueellasi? Ja ennen kaikkea, haluatko olla se, joka määrää mihin suuntaan elämäsi menee?

Suosittelemme tätä kokemusta kaikille, jotka ovat valmiita tekemään töitä selvittääkseen, miten luoda oma unelmien elämä. Seminaari antaa takuuvarmasti työkaluja tähän, jos vain lähdet matkaan avoimin mielin ja nälkäisenä. Skeptisesti asennoituneille kokemus on varmasti epämiellyttävä ja väsyttävä, sillä se vaatii todella paljon heittäytymistä päivien ollessa pitkiä ja sisältäen paljon vuorovaikutteisuutta.

 

Innostavaa viikonloppua!

Karoliina & Jyri