Keitä me olemme?

unelmien_elama_esittely.jpg

Blogi sekä Facebook-sivumme ovat iloksemme saaneet vuoden alusta tähän mennessä paljon uusia lukijoita ja seuraajia, joten ajattelimme, että tässä kohtaa voisi pieni esittely meistä kirjoittajista olla paikallaan. Siispä tässä blogitekstissä kerromme kumpikin hieman itsestämme ja miksi olemme halunneet tämän kanavan perustaa.

Lyhykäisyydessään voisi sanoa, että perustimme Unelmien Elämän, koska halusimme luoda kanavan itsensä kehittäjille samalla kehittyen itsekin niin ajatuksiltamme, kirjoitustaidoiltamme kuin ihmisinä muutenkin.

Mutta pidemmittä puheitta, annetaan kynäilyvuoro ensin Jyrille:

 

Jyri – periksiantamaton uudesta innostuja

Minua on jo nuoresta pitäen kiinnostanut kaikenlainen uuden oppiminen. Nuorempana olin todella kiinnostunut oppimaan, miten tietokoneet ja niiden käyttöjärjestelmät toimivat. Kasvaessani vähän vanhemmaksi, tuli tietokoneinnostuksen tilalle tavoitteellinen joukkueurheilu.

Niin kiinnostukseni uuden oppimiseen kuin tavoitteellinen urheilu nuoresta pitäen ovat varmasti eniten muovanneet minua sellaiseksi ihmiseksi, joka tällä hetkellä olen. Tätä kirjoittaessani olen saavuttanut jo monia tavoitteitani, mutta edelleenkin minulla on repullinen unelmia toteutettavanani. Olen viime vuosina huomannut, että mitä enemmän minulle on tullut ikää, sitä enemmän olen alkanut pohtia vielä tarkemmin omia unelmiani ja niiden toteuttamista.

Olen parin viime vuoden aikana kirjoittanut säännöllisesti omaa blogia ja nyt olen erittäin innoissani siitä, että pääsen tänne meidän Unelmien Elämä -kanavalle kirjoittamaan ajatuksiani muun muassa unelmien tavoittelemisesta ja sillä matkalla eteen tulevien esteiden voittamisesta.

Ensimmäinen asia, johon itse uskon, on että mielen ja kehon on oltava kunnossa, jotta jaksaa tavoitella omia unelmiaan, eikä väsy kohdatessaan esteitä ja hidasteita. Toinen asia on, että meidän on hyvä löytää tekemistämme asioista ne 20 prosenttia, jotka tuottavat meille 80 prosenttia tuloksista. Nämä kaksi asiaa ovat niitä seikkoja, joita tulen omissa kirjoituksissani korostamaan.

Karoliina Jyristä:

Jyrissä arvostan hänen loputonta tarmoaan tarttua myös haastaviin asioihin ja tietynlaista mielenlujuutta haastavien tilanteiden edessä – Jyri ei anna minkään lannistaa, vaan on valmis aina nousemaan takaisin pystyyn ja jatkamaan matkaa. Tästä olen halunnut ottaa oppia itsekin.

 

Karoliina – järjestelmällinen ja luova lukutoukka

Olen rakastanut lukemista pienestä tytöstä lähtien ja edelleen lempipuuhaani on uppoutua hyvän kirjan pariin. Lapsuuden ja nuoruuden puhkikulutetut Harry Potterit ja muut fantasiasadut ovat vaihtuneet enimmäkseen muihin aiheisiin, mutta edelleen kiitän niitä siitä, että olen saanut harrastukseltani luovuutta ja mielikuvitusta.

Minulle tärkeimpiä asioita elämässä ovat jatkuva oppiminen ja kehittyminen sekä vapaus tehdä asioita, jotka ovat minulle tärkeitä. Tämä blogi on yksi näistä tärkeistä asioista ja sen teemat, itsensäkehittäminen ja fyysinen- sekä henkinen hyvinvointi, ovat tulleet minulle vuosi vuodelta läheisemmiksi aiheiksi. Olenkin innoissani siitä, että ymmärsimme Jyrin kanssa laittaa tämän kanavan pystyyn ja toivon, että voimme olla myös sinulle hyödyksi matkallasi kohti omia unelmiasi.

Olen sitä mieltä, että unelmoimista ei pidä koskaan lopettaa, sillä unelmat ovat mielemme polttoainetta. Tällä tarkoitan sitä, että unelmiemme avulla pysymme virkeinä, aktiivisina ja ennen kaikkea onnellisina. Pelkkä unelmoiminen ei kuitenkaan riitä onnellisuuteen, vaan tarvitaan myös tekemistä, suunnitelmia, tavoitteita sekä välitavoitteita, joiden avulla omat unelmat ovat ihan oikeasti mahdollisia toteuttaa. Haluan täällä Unelmien Elämässä inspiroida ihmisiä tekemään niitä asioita, joita kohtaan he tuntevat intohimoa ja innostusta.

Jyri Karoliinasta:

Jos yhden luonteenpiirteen saisin Karoliinalta, se olisi järjestelmällisyys. Karoliinan tapa luoda suunnitelmia ja toteuttaa niitä on aivan mieletöntä. Karoliina osaa viedä aina asiat loppuun asti, kun taas itse innostun nopeasti uusista asioista vanhojen juttujen ollessa vielä kesken.
 

 
 Karoliina ja Jyri, Unelmien Elämä -bloggaajat

Karoliina ja Jyri, Unelmien Elämä -bloggaajat

 

 

Meistä olisi myös mukava kuulla sinusta – kuka olet ja millaiset aiheet itsensä kehittämiseen liittyen sinua kiinnostavat? Jätä meille viesti alapuolella olevaan kommenttikenttään, kiitos kun seuraat <3