Ennakkotunnelmat ennen UPW:tä

Tässä kirjoituksessa kerromme meidän molempien ennakkotunnelmia keskiviikkona alkavasta matkastamme Lontooseen Tony Robbinsin UPW-seminaariin. Jännitys ja odottava tunnelma ainakin alkaa nousta pikkuhiljaa molemmilla.

Jyri: Puoli vuotta takaperin en olisi uskonut, että tämäkin hetki koittaa. Ajatus lähteä Lontooseen Tony Robbinsin "Unleash the Power Within" -seminaariin on kytenyt minulla jo pitkään. Olen elänyt tätä elämää suurimman osan ajasta tekemällä niitä asioita, joita muut ihmiset minulta odottavat tai mitä luulen heidän minulta odottavan. Nyt oli viimein aika muuttaa tätä asiaa ja alkaa tekemään niitä asioita, joista vain minä välitän.

Varasin liput kertomatta Karoliinalle mitään. Halusin yllättää Karoliinan ja lähteä kokemaan ja tekemään meidän muutosta yhdessä. Yllätin Karoliinan, kun olimme lomalla Kreikassa viime syyskuussa. Tiesin kyllä, että Karoliina lähtee mukaan, koska me molemmat haluamme kehittyä jatkuvasti ja kehittää meitä ammattilaisina, ystävinä, perheenjäseninä ja puolisoina. 

 

"Halusin yllättää Karoliinan ja lähteä kokemaan ja tekemään meidän muutosta yhdessä."

 

Odotan torstaina alkavaa tapahtumaan todella innolla, koska uskon sen muuttavan minussa ja meissä paljon asioita. Eniten seminaarilta odotan sitä, että löydän itseni vielä paremmin ja olen itsevarmempi oman tekemisen ja omien päätösten kanssa.  

Karoliina: Jyri todellakin onnistui yllättämään minut täydellisesti, kun viime syksyn lomallamme olimme altaan reunalla rentoutumassa. Mulla oli lomalukemisena Tonyn Raha, peli haltuun -kirja, ja sitä taisin lukea silloinkin, kun Jyri sanoi, että sillä olisi vähän kerrottavaa..

Innoistuin nopeasti matkasta, vaikka ensimmäinen ajatukseni taisi kuitenkin olla tanssi- ja hyppimisvideoita nähtyäni "hullun hommaa". Jyrikin taisi vähän yllättyä siitä, kuinka helposti sai minut tähän mukaan, olen nimittäin joskus ollut paljon hitaasti lämpiävämpi uusien asioiden suhteen. :)

Odotan tietysti kovasti Tonyn näkemistä ihan livenä ja haluan päästä aistimaan sen tunnelman, kuinka yksi ihminen voi vangita olemuksellaan lähes kymmentuhatpäisen yleisön. Muutaman kerran onkin jo tullut haettua esimakua Netflixistä löytyvästä I am not your guru -dokkarista, jossa on kuvattu vähän vastaavaa Tonyn seminaaria. Jos dokkarista voi saada kylmiä väreitä, niin mitäköhän tunnelma on sitten paikan päällä?

 

"Haluan päästä aistimaan sen tunnelman, kuinka yksi ihminen voi vangita olemuksellaan lähes kymmentuhatpäisen yleisön."

 

Paljon on tullut viimeisen vuoden aikana itsekseen sekä yhdessä Jyrin kanssa käytyä läpi omia unelmia, tavoitteita ja kiinnostuksen kohteita. Odotan, että kaikki nämä asiat vahvistuvat ja selkenevät tulevan viikon aikana entisestään ja voi olla, että niiden lisäksi löydän itsestäni vielä uusiakin puolia.

Tietysti ekana iltana tapahtuva tulisilla hiilillä kävely jännittää myös. Olen kuitenkin täysillä valmis ylittämään itseni, enkä usko, että pupu menee pöksyyn enää viime metreillä. Kerrotaan sitten reissun jälkeen, kuinka kävi!

Lontoon matkaamme voit seurata Instagram Storiesista: @jyribehm tai @karoliinabehm.