Uusi blogi alkaa

Heippa! Täällä ruudun tällä puolen tätä tekstiä kirjoittamassa on pariskunta, Jyri ja Karoliina, jotka ovat jo tahoillaan pitäneet omia blogejaan jonkin aikaa.

Lisäsimmekin molemmat muutamia omia suosikki-bloggauksiamme vanhoista blogeistamme tämän uuden blogin alkuun. Jatkossa ei kuitenkaan ole enää tarkoitus kirjoittaa omiin blogeihimme, vaikka itse aioinkin toistaiseksi vielä pitää vanhan Blogger-blogini näkyvillä.

 

Mistä Unelmien elämä -blogissa siis on kyse?

Haluamme sivustollamme kannustaa ja motivoida ihmisiä elämään juuri omannäköistä elämää, unelmien elämää. Omaan unelmiemme elämään kuuluu muun muassa se, että saamme hankkia uusia kokemuksia yhdessä. Nautimme siitä, kun saamme tehdä töitä yhdessä, viettää vapaa-aikaa yhdessä, urheilla yhdessä, laittaa ruokaa yhdessä ja kehittää itseämme niin ammatillisesti kuin muutenkin ihmisenä ja kumppanina. Blogimme aihealueet pyörivätkin näiden edellä mainittujen teemojen ympärillä ja aiomme kirjoittaa ja kehittää blogia rennolla otteella eteenpäin.

 

Mistä blogin nimi?

Sivustomme nimi lähti muotoutumaan siitä ajatuksesta, että mielestämme on tärkeää käyttää aikaa ajatellakseen, millainen oma unelmien elämä olisi. Uskomme vahvasti, että jokaisella on mahdollisuus tavoitella unelmiaan, kunhan vain ensin tiedostaa mitä ne ovat.

Tervetuloa mukaan ottamaan kanssamme suunta kohti unelmien elämää. <3

// Karoliina