Aatteet ja elämänfilosofiat osa 1

Tämä tekstin on tarkoitus johdattaa sinua eri aatteiden ja elämänfilosofioiden pariin ja kuvailla asioita sekä toimintamalleja, joita voisit ottaa kokeiluun omaan elämääsi. Kirjoitus on pintaraapaisu esiteltävistä aatteista ja elämäntyyleistä, mutta jos innostut jostakin, niin kaikista esittelemistäni filosofioista löytyy runsaasti materiaalia opiskeltavaksi.

Read More
30 päivän haaste

Vuosi sitten näin YouTubessa TED Talkin, jossa insinööri nimeltä Matt Cutts kertoi, kuinka hänen elämänsä muuttui hänen aloittaessaan 30 päivän haasteen. 30 päivän haasteen ideana on kokeilla jotain uutta tapaa tai taitoa joka kuukausi ja toistaa tuota asiaa 30 päivän ajan joka päivä. Vaikka puhe kesti vain kolme ja puoli minuuttia, se ehti tehdä minuun todella suuren vaikutuksen. Ajattelin heti, että tätä haastetta minunkin täytyy kokeilla.

Read More
Vahvista itsevarmuuttasi läsnäololla

Oletko koskaan ollut tilanteessa, jossa joku toinen henkilö laittaa jauhot suuhusi? Et osaa vastata oikein mitään järkevää tilanteen ollessa meneillään, mutta päästyäsi poistumaantilanteesta, iskeytyy mieleesi lähes välittömästi naseva vastaus. Tässä hetkessä soimaat itseäsi, että miten ihmeessä et äsken keksinyt näin hyvää vastausta ja tilanne ehti mennä ohi.

Read More
5 aamurutiinia, joilla virität itsesi loistavaan päivään

Aamu määrittelee mielestäni pitkälti sen, minkälainen loppupäivästämme tulee. Joten ei ole yhdentekevää, mitä aamulla ensimmäiseksi teet, kun heräät. Kaikki aamurutiinit eivät nimittäin välttämättä anna sinulle energiaa päivää. Olen itse kokeillut monia eri tapoja ja rutiineja aloittaa aamu. Tässä kirjoituksessa haluan jakaa ne tavat, jotka ovat tällä hetkellä omissa aamuissani vahvasti mukana, jotta saan mahdollisimman mukavasti ja tehokkaasti päivän käyntiin.

Read More
Tapa, jolla saavutat mitä tahansa

Mielestäni jokaisen on hyvä pohtia ja selvittää itselleen, mitä haluaa elämässä saavuttaa ja miten sen aikoo saavuttaa. Kun tavoitteet ovat selvillä, tarvitaan työkaluja niiden toteuttamiseen. Tapa, jolla olen itse saavuttanut monta haluamaani asiaa, ovatpa ne sitten olleet suuria tai pieniä, on muuttanut oman ajanhallintani täysin. Tämä tapa on myös opettanut minulle itsekuria ja keskittymistä.Tässä kirjoituksessa kerron sinulle, mikä on pomodoro-tekniikka ja toimiiko se oikeasti.

Read More
Yöpöydällä nyt: Hyvän elämän anatomia

Tykkäätkö lukea self help-kirjoja? Sykkiikö sydämesi itsesi kehittämiselle ja elämän tekemiselle omannäköiseksesi? Haluaisitko olla vielä himpun verran tyytyväisempi ja onnellisempi? Jos vastasit kyllä, Hyvän elämän anatomia -kirja voi siinä tapauksessa olla sinua varten, joten kannattaa lukaista tämä postaus.

Read More
Uusi ruokavalio - enemmän energiaa ja hyvää oloa

Innostuttiin tekemään täydellinen ruokavaliomuutos Lontoon reissun jälkeen, niin mielenkiintoinen seminaarin neljäs, hyvinvointia ja ravintoa käsitellyt päivä oli.Kerron tässä postauksessa, mitä ruokia olemme jättäneet kokonaan pois ja miksi, miten ruokavalion muutos on vaikuttanut kehoon ja mieleen sekä miten aiomme jatkaa tästä eteenpäin.

Read More
Energiaa ja vireyttä Bulletproof-kahvista

Lontoon UPW-seminaarissa ollessamme tutustuimme myös jo muutaman vuoden maailmaa villinneeseen Bulletproof- eli suomalaisittain luodinkestävään- tai voikahviin. Pitkien päivien aikana oli mukava käydä välillä hakemassa piristystä Bulletproofin omalta promopisteeltä, jossa tehosekoittimet surisivat taukoamatta sekoittaen kahvia, voita ja öljyä aivoja virkistäväksi ihmejuomaksi.

Read More